Weg met die twijfel en nerveuze zweetoksels. Vanaf nu knoop jij je kindje lekker bij je en kun je alles doen wat je wilt. Ik help je graag en zorg dat je je zeker voelt over het knopen en dragen. Dat verdien je!

Stuur me een bericht als je een draagconsult of informatie wilt. Je bereikt me het makkelijkst via een email. Die stuur je naar riannebelou@gmail.com

Ik kan je verschillende knopen aanleren met verschillende dragers. Welke knoop en drager je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van een aantal dingen die we bespreken als je contact op hebt genomen.

Je kunt kiezen voor buik-, rug-, of zijdragen in een draagzak, rekbare doek, een geweven doek of ringsling.

Ik geef je advies en leer je een knooptechniek volgens de stappen die ik me eigen heb gemaakt tijdens de opleiding van Die Trageschule.

Tijdens een consult leer ik je stap voor stap hoe je je kindje ergonomisch kunt dragen. We oefenen met een pop. Ik leer je een knoop van begin tot eind. Na afloop kun je je kindje zorgeloos bij je dragen.

Afhankelijk van de drager, de moeilijkheidsgraad van de knoop en je ervaring duurt een knoopconsult tussen 1 uur en 2.5 uur. Bij een consult zijn geen kinderen aanwezig tenzij besproken.

Mijn tarief voor een knoopconsult ligt rond de €50 per uur afhankelijk van de situatie en de knoop.