Die doek was toch nog next level. Een draagzak bleek ideaal voor ons. Het was even passen en meten en vooral goed afstellen. We werden vrolijk van de print en het was een stuk makkelijker om- en afdoen. Voor ons perfect om te wennen aan het dragen.

Bij Rob in de draagzak ‘Tula standard’. Jip is hier net 8 maanden.

Ook heel handig als je serieus moet multitasken

Ik vind dragen veel gezelliger dan een wandelwagen of buggy. Je kunt lekker met elkaar ‘kletsen’ en behoeften goed aflezen waardoor je frustratie en overprikkeling kunt voorkomen.

Ik vind het heel handig. Je kunt je overal makkelijk verplaatsen en je neemt minder ruimte in dan met een wandelwagen. Zo is reizen met openbaar vervoer relaxter en hoef je niet opzoek naar een lift of opzoek naar de juiste plek om over te steken zoals je dat vaak moet doen met dingen op wieltjes.

Je kunt er geweldig mee troosten.

Je kunt erin voeden zo lang het nodig is.

Je loopt veel makkelijker over hobbelige paadjes en het strand voelt niet als een paar kilometer lange irritatie.

Als je op je buik draagt kan een simpele boodschappen wel een uitdaging zijn. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik heel onhandig moet hurken en in de bieb heb ik eigenlijk hetzelfde probleem. De kinderboeken staan allemaal op knie en heuphoogte dus ook hier kost het me meer moeite. Rugdragen zou dat helemaal kunnen oplossen maar dat durfde ik nog niet.

Jip vindt het heel fijn om in een draagzak te zitten. Ze is comfortabel en relaxt. Ze doet lekker mee met wat ik aan het doen ben.

Als ze erg onrustig is of verdriet heeft zit ze veilig en dichtbij. Het is de plek waar ze even niets hoeft en lekker kan bijkomen van de wereld. Ik vind het heerlijk om haar zo dichtbij me te hebben.